7.1.2021

Hymyilevä Punakettu – livestriimi


Ensimmäisiä askelia kohti livestriimausta.

Netissähän on kaikenlaisia "ota osaa" "Voita" kyselyjä että kisailuja. Jokunen viikko sitten näin Elisa Oyj:n postauksen missä etsivät kiinnostuneita kokeilemaan heidän 5g verkkoaan 4k uhd tasoisena livestriimauksena. Heiltä 5g liittymä ja laite (Huawei P40 pro Leican 4 kameralla 50Mp). Olen tätä tubettamista tuuminut osaksi toimenkuvaa meidän kohteista niin tässähän olisi hyvä tilaisuus ja laitoin muiden jatkoksi kommenttini mukaan jonoon.

Viime torstaina soi sitten puhelin ja kysyttiin josko vielä kiinnostaa? No jo vain kiinnostaa. Maanantaina hakemaan Elisan Kulmasta laite ja siitä sitten tutkimaan. Eilinen meni kokeillessa ja nyt yritetään sitten omaksua setähenkilönä tämmöistäkin =D Joo pitää ihan hyvin paikkansa "pojat ja lelut" eli ei mahda mitään mutta minua nämä tämmöiset kiinnostaa =D.

Kuukauden verran ainakin tämä kokeilu ja testaus nyt jatkuu tuonne helmikuun alkuun. On mahdollista pidempäänkin riippuu suuresti siitä millaisen vastaanoton homma saapi.

Nyt olisi hienoa saada teiltä tähän apuja vinkkien ja kommenttien muodossa erilaista palautetta mitä ikinä sinulla tuleekaan mieleen. En osaa sanoa milloin ja mitä on tulossa hetkessä mennään. Tilaa kanava ja anna mielipiteesi! (tilausnapille tuosta youtube linkistä)

Ei kommentteja: