Punakettu

Punaketusta hippasen,

1997 elämä ohjautui erilaisten käänteiden kautta klassiseksi ammatinvaihtajaksi ja johti aivan uusille reiteille. Näitä polkuja seurataan edelleen suurella intohimolla. 

Matkaan erä ja luonto-oppaan koulutuksesta Eerikkilän urheiluopistolta ammattitutkintoon Kurussa tähän päivään on mahtunut tuhansien tapahtumien toteuttaminen ja upeiden ihmisten kohtaamisia. 

Tunnen olleeni etuoikeutettu sillä olen saanut oppia ja ohjausta alan "guruilta" oli kyse luonnon tuntemuksesta tai melonnasta tai muista alaan liittyvistä ammattiosaamisen sektoreista. Olen saanut opettaa ja kouluttaa, suunnitella ja toteuttaa, viedä sanomaa eteenpäin. Tuntea vilpitöntä iloa siitä kun toinen oivaltaa! 

Täältä kumpuaa yksi toimintani pilareista motoksi, jakamaton tieto on turha tieto!

Vuonna 2022 tulee 25 vuotta siitä kun ensimmäisen "keikan" sain toteuttaa yritysryhmälle elo-syyskuussa 1997 Tammelan alueella. Jäin koukkuun luonnosta ihmisille puhumiseen ja heidän maastoon viemiseen. 

Aika ajoin tulee eteen polkujen risteyksiä jolloin joutuu miettimään jatkaako eteen päin vai onko aika jo tullut täyteen. Jokainen kerta näitä ja tätä alaa pohtiessa ei ole jäänyt epäselväksi se mikä tässä vie eteenpäin? Ei tässä koskaan ole valmis, mitä enemmän luonnossa, ulkona liikkuu sen nöyremmäksi itsensä tuntee. On sisällä palo nähdä kokea oppia lisää tai pikemminkin edes vähän yrittää ymmärtää luonnon monimuotoisuuden vuorovaikutusta ja harmoniaa. 

Ja arvaappa mitä? Juuri tuosta syystä moottori tasaisesti napsuttaa valitulla polulla kohti uusia kohtaamisia ja kokemuksia!

Tule mukaan =)