13.11.2020

Pikkujoulu tai illanvietto? Hauskaa yhdessä tekemistä pienryhmille!

Ohjelmia illanviettoon sisätiloihin!

Illat pimenevät ja uusi kalenterivuosi lähestyy. Tässä sinulle ehdotuksia vuoden vaihteen molemmin puolin kivaan yhdessä tekemiseen. Hinnat alkaen 390e sis.alv.
Toki ulko-ohjelmat ovat myös saatavilla kuten luontoretket lumikenkäillen tai potkukelkoilla sääolojen mukaan. 
Täältä löydät kaikki aktiviteettimme: https://www.punakettu.com/fi_FI

Sinustako vuoden pöytälätkämestari?

Stiga pöytälätkä-turnaus nostaa fiilikset pelisalin kattoon!

Tämä ikivihreä aktiviteetti koukuttaa rauhallisemmankin mielen kiihkeään taisteluun erien voitosta. Sopiva kesto pelaamiseen on 1-2 tuntia. Pelataan sovelletuin SM-säännöin ja voitolla selviää jatkoon kun illan mestaria selvitetään. Pelikaavio arvotaan pelaajalistan mukaan turnauksen alkulohkoon. Maksimissaan kahdeksan pöydän aloitus eli 16 pelaajaa. Päätuomarin vihellyksellä lähtee pelit käyntiin. Sopii kaikille kilpailuvieton tasosta riippumatta! 
Lue lisää: 


Määrämittaisella sisäcurlingin voitto!

Curlinkia sisällä? Kyllä vain, pientiimein pelaamista ilon kautta!

Tämä laji tuottaa suuria onnistumisen tunteita jos myöskin turhautumisen tilanteita. Tilan koon mukaan voimme peluuttaa parhaimmillaan neljää joukkuetta kahdella edes-takaisella radalla. Suosittelemme siten max pelaajamääräksi 12-16 henkilöä. Sisäcurling aloitetaan vapaalla harjoittelulla mistä jatketaan joukkueiden väliseen määrämittaisen työnnön kisaan minkä selvittyä ryhdytään "curlaamaan" niin monta "päätä" kuin ajassa ehditään.
Sopii tiloihin missä on kovapintainen lattia siten että curling kiekot joissa on teräskuulat alla pääsevät esteettä rullaamaan. Aktiviteetille sopiva kesto on 1-2 tuntia. 
Lue lisää sisäohjelmistamme: 


Vieläkö tunnistat kasvit, linnut tai tähtitaivaan kuviot?

Siisti sisäkiva luonto aiheinen visailu pienryhmissä.

"Tän mä tiedän, nimi on iha kielen päällä!" Kuulostaako tutulta? Lystikäs pienellä aikapaineella toteutettava visailu missä siirrytään tilassa "tunnistepöydältä" toiselle noin 10 minuutin välein.  Ohjelma sopii hyvin toteutettavaksi erilaisissa tiloissa suuremmallekin ryhmälle. 
Tunnisteiden aiheita ovat flora & fauna. Lintujen sulat, karvat, mineraalit, tähtitaivas, sienet, kasvit ja lintujen ääniä esim. pöllöjen huhuilut. yms. Tunnisteet koostuvat niin arvoituksista, kuvista kuin autenttisista näytteistä. Sopiva kesto ohjelmalle on 1,5 tuntia. Pyydä tästä tuotteesta tarjous!

Ei kommentteja: