3.1.2015

Melonnan peruskurssiAvokanoottimelonnan peruskurssit tulossa kaudelle 2015

Tulevalla kaudella laajennamme melontatarjontaamme. Tässä on sinulle ja ystävällesi oiva tilaisuus yhteisen harrastuksen aloittamiseksi. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, uintitaito tulee omata. Melontakalusto varusteineen tulee meiltä. Aiottu kurssien pitopaikka tulee olemaan Nuuksion Siikajärvellä mikä antaa erinomaiset puitteet melonnan harjoitteluun.

Kurssin sisältö rakentuu puhtaasti Melonta- ja Soutuliiton suositukseen. Kurssin käyminen yhdistettynä harjoitteluun antaa pohjan suorittaa EPP 2 (euro paddle pass) taitokoe avokanootilla. Tutustu tarkemmin uuteen melonnan koulutusjärjestelmään liiton kotisivuilla.

Ryhmäkoon tulen pitämään pienehkönä, 8-12 henkilöä per kurssi. Toteutusajankohdista ilmoittelen tuonnempana mutta jos kiinnostuit jo niin laita postia tulemaan heti miten, näin voit samalla vaikuttaa myös kurssin pitoajankohtaan. Kysymyksiä ja ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen punakettu@punakettu.com

Tässä vielä ote liiton sivulta ko. asiasta sekä linkki sisältöön:

Melonnan peruskurssit

Aloittelijalle tarkoitetun melontakurssin vähimmäissisällöksi on laadittu suositus: Melonnan peruskurssin sisältösuositus (PDF). Tavoitteena on, että jokainen liiton jäsenseuran "Melonnan peruskurssiksi" nimitetty kurssi takaisi samat, sisältösuosituksessa määritellyt perusvalmiudet. Tämä suositus koskee ensisijassa melontaseurojen järjestämiä kursseja. Muut tahot voivat sitä halutessaan noudattaa.
HUOM! Melonnan peruskurssin sisältösuositukseen on melontaseurojen koulutusvastaavien suosituksesta tehty muutos. Kajakin / kanootin kaataminen sekä pelastautuminen avustettuna takaisin kajakkiin / kanoottiin on otettu kiinteäksi osaksi melonnan peruskurssin sisältösuositusta. Vanhassa suosituksessa kaatuminen oli valinnainen osa.

- Melonnan peruskurssin kurssitodistus (PDF)
- Melonnan peruskurssin kurssitodistus (täydennettävä PDF),

Ei kommentteja: