14.9.2011

Pikkujoulut, tuo ilojen ilta!

Pikkujoulujen aika alkaa olla taas käsillä. Olethan jo varannut omalle tiimillesi tilat? Kannattaa olla ajoissa liikkeellä ennen kuin aika juoksee kalenterissa niin pitkälle että haluamasi palvelut tai paikat onkin jo myyty ulos.

Pikkujoulut voi järjestää monella tapaa yhdistämällä erilaisia elementtejä keskenään. Pikkujoulusauna, herkkupöytää, kotaillista, mukavaa ulkoilua ja yhdessä olemista. Ulkoilua luonnossa opastettuna retkenä, lyhtykävelynä pimeässä metsässä, jos luntakin olisi niin mikäs hienompaa kuin lumikenkäretki maastoon. Tai jos enemmän menoa mielit ainahan reipas kisailu talvisissa lajeissa on nannaa. "punaiset" posket tavalla tai toisella hyvän mielen tuo.

Tarkkaile blogia lähipäivänä, rakentelemme Sinulle juuri pikkujoulu-pakettia Nuuksion kansallispuiston maisemiin. Laittelen lisätietoa pikkujoulu-paketista tänne, facebook-sivuille että kotisivuillemme.

Jos huomasit tämän tulevan juuri oikeaan aikaan Sinun tarpeisiin niin ota heti suoraan yhteyttä soittamalla tai meilaamalla punakettu@punakettu.com !

Tervetuloa Nuuksion kansallispuistoon!
Terkuin Eppu

Ei kommentteja: