7.6.2008

24.-25.5.2008 Erämelonnan sm-kisat

Kaivattu tauko kevään kiireisiin. Hyvällä omallatunnolla puhelin kiinni ja kaukana tietokoneesta. Perjantai yönä päästiin töiden jälkeen Jounin ja Antin kanssa perille Kirjava kiven kartanolle yhden aikoihin. Tunti kamojen siirtelyä ja aamulla vesille. Napakka sivutuuli aamupäivällä murtuvine aaltoineen sopiva aamujumppa alkuun. Porukkaa oli taas kertynyt hienosti kisoihin ja tuttujakin oli pitkästä aikaa hauska tavata. 43km kilpasarjoille oli matkaa edessä. Aikanaan kävikin selväksi että kisajärjestäjillä ei aivan kaikki asiat olleet aivan hanskassa. Rasteja matkan varrelle oli laitettu 22kpl joista kolme oli ns. kylmää leimausta. Lisärasteja ja pikataivalta ei tässä kisassa ollutkaan. Ei siinä mitään. Paperitehtäviä oli mielestäni hieman liikaa, olisin kaivannut enemmän tekemistä eli taitorasteja, varsinkin melontaan liittyen. Itseasiassa melonnallisia tehtäviä taisi olla vain kolme.
Itse kisa meni nautiskellessa. Hieno keli, tuulikin tyyntyi toiselle päivälle. Aurinko paistoi ja maisemat olivat hienoja. Olen ollut aikaisemminkin Repoveden kansallispuistossa mutta nyt ensimmäistä kertaa vesillä siellä. Ja mikä parasta, reitti kulki armeijan suljettuilla alueilla minne normaalisti ei juurikaan olisi asiaa. Meno oli leppoisaa ja rentouttavaa, tämä on todella itselleni sopiva "kisamuoto". Huolimatta kisajärjestäjien omituisista sääntömuutoksista kesken kisan ja tuloksien julistamisen yhteydessä jäi tapahtumasta hyvä jälkimaku kiitos reitin, maisemien ja kisaystävien.
Jos kiinnostuit asiasta niin tästä pääset katsomaan tuloksia ja kuvia kisasta :http://www.eramelonta.fi/hilavitkutin/hilavitkutin.cgi?S02

Ei kommentteja: